söndag 25 november 2007

Extrem kroppsmodifikation

Här har ni åtta personer som gillar tatuering, piercing, och sånt där. Jag kan inte låta bli att fascineras av att vissa människor väljer att leva sitt liv på det här sättet.


Leopardmannen
Tom Leppard är 67 år gammal och hans kropp är tatuerad i ett leopardmönster till 98%. Han lever ett lungt liv i ett hus han byggt själv i nordvästra Skottland.

Etienne Dumont

Etienne Dumont arbetar som konst- och kulturkritiker på en tidning i Geneve. Färgglada tatueringar, silikon på huvudet för hornen och rejäla hål i öronen. Pricken över i:t är väl ändå glasögonen som fulländar looken.

Rick Genest

Rick är säkert en trevlig kille, men han ser för läskig ut.

Elaine Davidsson
Elaines kropp är piercad på 2500 ställen, varav 500 runt hennes kön. All plåt har en vikt på ca 3 kg.


Kala Kaiwi

Kala ser onekligen läskig ut, och med tanke på att han gjort alla sina 67 piercings själv och kan skruva fast saker i sitt huvud så är han säkert en hårding i dessa sammanhang. På det lägger vi en kropp tatuerad till 75%, enorma hål i öronen och silikon inopererat lite varstans.


Pauly Unstoppable

Pauly har troligtvis världens största näsborrar, samt en ordentlig mix av blandad kroppsmodifikation; ärr, delad tunga, silikonimplantat, etc. På Paulys sajt finns det en komplett lista. För er lite mer hårdhudade så finns det en bild på hans privata kroppsdelar (inte jobbsäkert!)
Ödlemannen

Ödlemannens popularitet ligger delvis i att han var en av de första som delade sin tunga, vilket numera tydligen är en populär kroppsmodifikation. Det mesta av hans kropp i tatuerad i olika grönskalor, tänderna är nedfilade och han har flera implantat i huvudet. Kolla in hans webbsida!


Dennis Avner, aka Stalking Cat

Stalking Cat är 44 år gammal och har gjort det mesta inom detta område. Han växte upp i en indianstam och han menar att han håller på att förvandla sig till hans “totem”, en tiger.

2 kommentarer:

Supermamsen Green World sa...

Uscha buscha vilka otäckingar

Anonym sa...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.