lördag 11 oktober 2008

Tears Of The Sun

Såg en så himla hemsk film nyss. Den heter TEARS OF THE SUN och handlar om
Navy SEAL löjtnanten A.K Waters och hans elit team som är tvingade ut i djungeln för att tvingas välja mellan deras plikt och deras mänsklighet, att välja mellan att ignorera konflikten som är omkring dem, eller att finna modet att följa deras känslor och rädda en grupp oskyldiga människor.

När den demokratiska guvernören i Nigeria faller och landet tas över av den hemska diktatorn istället styr landet, Waters, en lojal och hårda veteranen får uppdraget att hämta hem en amerikansk doktor vid namn Lena Kendricks.

Lena jobbar friviligt hos den katolska kyrkan och är läkare där. När Waters kommer fram vägrar dr. Hendricks att följa om inte Waters lovar att hjälpa henne föra de invånare som bor på kyrkan att få politisk asyl hos grannlandet. Om de lämnas kommer de att mördas brutalt av rebellerna.

Waters som är under strikt order av Kapten Bill Rhodes ovar dr. Kendricks att de ska ta med dem, men lämnnar de sedan när de är framme på mötesplatsen för helikoptrarna.

Waters ändrar sig där och bestämmer att alla ska få följa med till friheten-MEN- de måste gå genom djungeln och där möter de rebeller som är på väg att stoppa dem.

Gud vilken hemsk film, var inte långt från tårar på många ställen :( men den var sååå himla bra!! Rekommenderas starkt, men var beredd på att fälla en tår eller två...

I rollerna ser vi:

Bruce Willis som Löjtnant Waters

Monica Bellucci som Dr. Kendricks

Inga kommentarer: