måndag 5 juli 2010

Dan McDonald är så himla bra och han säger så bra saker. Kolla på videoklippet nedan.. Du kan också söka hans andra videos på youtube för mer inspiration och mer information! =)

För vacker hy:
Grönbladiga örtväxter rensar och renar organ och körtlar. Ät inte sådant som kleggar igen dessa utan ät istället ekologiska frukter, grönsaker och färska ekologiska grönbladiga växter så kommer din hy att stråla.

För att slippa Deodorant:
När det ligger mat och ruttnar i tarmsystemet kommer detta gestalta sig i dålig hy och dåliga kroppslukter. Dan har inte haft deodorant på flera år och som han säger själv, “The ladies ENJOY how I smell!” (Dan är så rolig!) Genom att rensa kroppen med frukt, grönsaker och grönbladiga örtväxter kommer maten passera tarmsystemet utan att ruttna och du kommer inte behöva använda kemiska deodoranter mera då kroppen inte behöver pressa ut odör genom svettningar. Nyckel till att lukta gott naturligt är därför att äta ekologiska frukter, grönsaker,grönbladiga örtväxter och syretillförsel genom att låta huden andas.

Dan stoppar huvudet under armhålan och säger:
- Yummy baby, I love the way I smell! <3

För vackert hår, hud, ögon och starka naglar:
Rensa rören i kroppen – genom att inte klegga igen matspjalkningskanalen med ett högt intag av fett och protein som blivit uppvärmt. Uppvärmda fett/protein blir stora molekyler som fastnar och tränger igenom huden som acne. Osmält fett och osmällt protein av kroppen är alltså lika med finnar. Acen gestaltar sig olika från olika personer. Vissa får finnarna på ryggen, andra i ansiktet. För att bli av med detta, rena din matspjälkningskanal med ekologisk frukt, grönsaker och grönbladiga örter och du kommer att se bra ut!

Inga kommentarer: