måndag 12 juli 2010

DIN ENZYMER & DIN VIKT

Viktminskning: med ett friskt matsmältningssystem, är det nästan omöjligt att gå upp i vikt på hela, råa, levande föda!

Tänk dig det! Du kan äta vad du vill, så mycket du vill (så länge maten är rå, hel, levande föda) och inte gå upp ett uns i de flesta fall.Undantag inkluderar människor med mag-eller körtel störningar - men de kommer förmodligen fungera bättre på rå, levande föda. (När du börjar äta mer råa livsmedel, kan du behöva en stund att rena, avgifta och bygga upp ditt matsmältningssystem innan du märker betydande viktminskning.)

Problem med vikten är inte en isolerad fråga, utan är en del av "hela varelse." En obalans i en del av kroppen effekter hela ditt system. Vikten är en symptom på vad som händer med ditt system som avlägsnar, körtel-system, känslor , sömnmönster, stress, lever, tjocktarm, hud, lungor, blod, ande och chi eller nivåer energi.

De enzymer som finns naturligt i hela, levande, råa livsmedel hjälp med fetma vid "väsen" nivå. Du förstår, enzymer göra mycket mer i kroppen än hel, p smälta maten. Enzymer är ansvariga för varje kemisk reaktion i varenda cell i kroppen. Alla dina mineraler, örter, vitaminer och hormoner kan inte göra sitt jobb utan enzymer. Din kan inte lyfta en arm eller tänka en tanke utan hjälp av enzymer. I själva verket kan man säga att enzymer är, biologiskt sett är livets källa. En kost utan en källa till levande enzymer tas bort från livets källa. Saker avlägsnas från sin källa till liv sakta börjar dö. För oss, som leder till dis-lätthet, uttalad viktökning, depression - många av de maladies som plågar oss idag.

En av de magiska kulor för enkel viktminskning är helt enkelt inverkan av enzymer. Till exempel, lipas, ett fett uppdelning enzym, finns rikligt i rå, levande föda. Men få av oss äter tillräckligt råa livsmedel att få tillräckligt med lipas att bränna ännu en normal mängd fett för att inte tala överskjutande belopp.Lipase hjälper kroppen i äcklig, fett och fettförbränning för energi.Lipas bryter ner och löser fett i hela kroppen. Utan lipas, fett stagnerar och ackumuleras. Du kan se den på dina höfter, lår, skinkor och magen.

Proteas är ett annat enzym för att upprätthålla en sund kropp.Proteas hjälper bryta ner proteiner och eliminera toxiner.Eliminera gifter är mycket viktigt när du bränner fett. Din kropp lagrar överskottet gifter i kroppsfettet. När kroppen börjar bränna fett gifterna släpps ut i ditt system. Detta kan ibland orsaka vätskeretention och uppblåsthet. Eftersom Proteas attacker och eliminerar toxiner, är det viktigt att ha gott om proteas under fettförbränning.

Dessutom säger sunt förnuft oss att om du inte kan få tillräckligt med näring från den mat du tar i, vilket är vad som händer när du laga mat, får kroppen en signal att den behöver lagra fett för att förhindra svält och håller på till ännu fler fett. Det kommer också att sända en signal om att du är hungrig. Detta resulterar i en ond cirkel av att äta mer och mer och ändå känner dig hungrig.Kombinera fysiska effekter med mentala effekterna av dålig matsmältning och otillräcklig enzymer med din naturliga reaktion på allt detta känslomässigt och det kan leda till ätstörningar, depression och ångest också.

om du äter nära 100% färsk, obehandlad, hela livsmedel, så du får tillräckligt med näring och tillräckligt med enzymer för att smälta din mat ordentligt. om du äter färdiglagad mat, kommer du att äta död mat som inte har några enzymer. Det innebär att din kropp måste rengöra enzymer för matsmältning från andra metaboliska processer i kroppen, slösa kraft och resurser.Kommer dock att leva livsmedelsenzymer över tid återställa energi och uthållighet och återskapa friska metabolismen av alla näringsämnen, inklusive fett. När du mår bättre fysiskt, du mår bättre känslomässigt också.

Dagens moderna livsstil dödar enzymer på fler sätt än bara matlagning. Stress kan skada enzymer. Livsmedelstillsatser kan döda dem. Frekventa flygresor, tränade, kaffepauser, luftföroreningar, bestrålning av livsmedel och dålig sömn - alla döda enzymer. Inte konstigt att vi är enzym bristfällig! Att äta rå, levande, är enzym-rika livsmedel mer än bara en viktminskning eller rötning frågan - den påverkar hela ditt liv, hela din varelse. I själva verket blir du ännu gladare - och ha roligare!

Upptäck enklaste, snabbaste och mest naturliga viktminskning program tillgängliga - RAW, hela livsmedels-

I dagens värld, rå mat konkurrerar inte bara med färdiglagad mat, men med bekvämlighet livsmedel. Hur många kost planer har övergivits av miljontals eftersom de inte var bekväma, än mindre kul!

ForeverGreen erbjuder många produkter som ger dig det bästa av två världar - hela livsmedel som smakar bra och är bekväm att använda! Dessa är uttorkad, mest organiska och levande, råa livsmedel i den form - levereras direkt till din dörr. För mer info, KLICKA HÄR.

Inga kommentarer: